Povrat i Zamjena

Opticvel d.o.o. nudi garanciju od 365 dana (garancija će se odrediti prema datumu potpisa paketa) koje pokriva jasne nedostatke u materijalu i izradi, a jednokratna zamjena bit će izdana samo ako postoje očiti nedostaci u materijalu i izradi. Naš cilj je jednostavan: osigurati da svaki kupac ima prekrasno iskustvo kupnje s nama. 

S obzirom na jedinstvenu prirodu proizvoda, naočale su prilagođeni artikli koji se ne mogu zamijeniti ili vratiti zbog problema s ne kvalitetom. Kontaktne leće se ne mogu vratiti nakon isporuke.

 

- Problemi s kvalitetom:

Okvir i pakiranje proizvoda trebaju ostati originalni s uključenim dodacima i darovima, a pakiranje treba biti pravilno njegovano. Neće imati negativan učinak na sekundarnu prodaju. Proizvodi se mogu vratiti i zamijeniti unutar 5 dana od datuma primitka.

Povrat novca iznosi 100% okvira. (Gore navedeni iznosi izračunati su na temelju stvarnog iznosa plaćanja. Ako je narudžba besplatna dostava, trebamo odbiti naknadu za dostavu).

 

Svi troškovi povezani s povratom i zamjenom artikala zbog zabrinutosti zbog ne kvalitete, kao što je prijevoz za samostalni povrat i zamjenu te ponovnu dostavu od strane Opticvel d.o.o., odgovornost su osobe koja je pokrenula povrat i zamjenu.

 

Nakon 5 radnih dana od prijema proizvoda, Opticvel d.o.o. će odmah prekinuti povrat narudžbe i pristupni kanalu za razmjenu. Opticvel d.o.o. više ne može prihvatiti vaš zahtjev za povrat i zamjenu. Opticvel d.o.o. preporuča da odmah nakon potpisivanja paketa provjerite status artikala kako biste što bolje obranili svoja prava i interese. Ako imate bilo kakvih poteškoća, kontaktirajte Opticvel d.o.o. što je prije moguće za usluge povrata i zamjene.

 

- Izmjena/Otkazivanje narudžbe

Neplaćena narudžba: dovršite plaćanje nakon što naručite. Neplaćene narudžbe vrijede samo 3 dana. Opticvel d.o.o. će odmah otkazati narudžbu ako je duža od 3 dana. (Određena roba može biti rasprodana u trenutku vaše kupnje, a platforma će je automatski otkazati umjesto vas.)

 

Nakon što je narudžba otkazana, bodovi za kupnju koje je sustav dodijelio bit će povučeni iz stanja bodova korisnika. Bodovi će biti negativni i nedostupni ako korisnik nema dovoljno bodova, bodovi će se vratiti na nulu.

 

- Plaćena narudžba:

Ako želite izmijeniti/otkazati svoju narudžbu, kontaktirajte Opticvel d.o.o. tim korisničke službe(Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) nakon postavljanja narudžbe. Ako postoji razlika u cijeni, naplatit će se dodatna naknada.

 

Zahtjev za povratom nakon što su naočale poslane i u transportu, možemo vratiti samo 70% iznosa narudžbe zbog troška narudžbe. Kupac mora vratiti naočale u naše skladište nakon primitka naočala.

 

- Problemi s proizvodom:

Problem sa stilom ili veličinom: ako vam se ne sviđa stil ili veličina ne odgovara, možemo vam ponuditi jednokratnu zamjenu. Također ćemo morati naplatiti ekspresnu naknadu (možete odabrati druge stilove na našoj web stranici za zamjenu uz naplatu razlike u cijeni);

Neugodan recept: nošenje naočala dolazi s razdobljem prilagodbe. Neki ljudi osjete manje glavobolje, upale očiju i vrtoglavicu kada nose novi par naočala. Obično preporučamo kupcima navikavanje na naočale 3-5 dana. Ako i dalje imate gore navedene probleme, obratite nam se. 

 

- Problemi s dostavom:

Neprimljeni paket: otiđite u lokalni poštanski ured kako biste preuzeli svoj paket što je prije moguće nakon što primite našu obavijest o preuzimanju. Omogućujemo samo jednokratno ponovno izdavanje vraćenog paketa uzrokovano pogrešnom adresom koju je kupac naveo. Međutim, ako ne odgovorite u roku od 5 dana, usluga ponovne dostave bit će otkazana, a mi vam možemo dati kupon za popust od 50% kao kompenzaciju.

Svaki povrat bez prethodne obavijesti neće biti prihvaćen i može biti naplaćena naknada za otpremu. 

Ako ste kupili naočale tijekom promocije i trebate zamijeniti/vratiti jedan par po primitku, vratit ćemo ih ili zamijeniti na proporcionalnoj osnovi nakon odbitka sniženog iznosa.  Ako ste pogriješili tijekom narudžbe, možete kontaktirati Opticvel d.o.o. tim korisničke službe kako biste dobili poseban popust za buduću kupnju ili djelomični povrat novca na izvorni račun za plaćanje. 

 

- Sekundarna post-prodajna usluga

Nakon zamjene/prerade izvorne narudžbe, trošak naknadne zamjene/prerade smatrat će se 50% vrijednosti narudžbe (nećemo ga naplatiti). Ako i dalje imate problema u vezi sa zamjenom/preradom naočala, kontaktirajte našu službu za korisnike i recite nam konkretan razlog. Ako i dalje trebate povrat novca, povrat će iznositi 50% cijene izvorne narudžbe. 

Napomena: Naše jamstvo ne pokriva štetu i/ili zahtjeve za povrat uzrokovane nezgodama, nemarom ili neprikladnom brigom.

Ako postoji bilo kakva greška u proizvodnji, kontaktirajte nas i mi ćemo za vas preraditi nove naočale bez dodatnih troškova ili ćemo vam vratiti puni povrat nakon što se problem potvrdi.

Opticvel d.o.o. © 2021 | Sva prava zadržana.
Powered by limun.co