Politika privatnosti

U Opticvel d.o.o., dostupnom na www.opticvel.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži informacije koje prikuplja i bilježi Opticvel d.o.o. te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti. Vrijedi za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje su podijelili i prikupili u Opticvel d.o.o.. Ova se politika ne odnosi na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice, u ovom trenutku pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje se od vas tražimo i razlozi zbog kojih se to traži bit će vam jasni kada od vas zatražimo da dostavite svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, mogli bismo primiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i privitaka koje nam možete poslati te bilo koje druge informacije koje možete dati.

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše podatke za kontakt, uključujući ime, naziv tvrtke, adresu, adresu e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

●Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice

●Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu

●Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu

●Razvoj novih proizvoda, usluga, značajki i funkcionalnosti

●Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web mjesto te u marketinške i promotivne svrhe

●Slati vam e-poštu

●Pronaći i spriječiti prijevaru

Log datoteke

Opticvel d.o.o. slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice.

Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga.

Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kakvim osobnim podacima. Svrha podataka je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići

Kao i svaka druga web stranica, Opticvel d.o.o. koristi 'kolačiće'. Ovi se kolačići koriste za pohranu informacija, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pregledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog oglašivačkog partnera Opticvel d.o.o..

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web svjetionika koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Opticvel d.o.o., a koje se šalju izravno u preglednike korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Opticvel d.o.o. nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Opticvel d.o.o. ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

GDPR prava na zaštitu podataka

Želimo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo pristupa – imate pravo zatražiti kopije svojih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravak – imate pravo tražiti da ispravimo bilo koju informaciju za koju smatrate da je netočna. Također imate pravo tražiti da dopunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – imate pravo tražiti da izbrišemo vaše podatke pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zatražiti da ograničimo obradu vaših podataka pod određenim uvjetima.

Pravo na prigovor na obradu – imate pravo na prigovor na našu obradu vaših podataka pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – imate pravo zatražiti da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama pod određenim uvjetima.

Ako postavite zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, obratite nam se.

Informacije za djecu

Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju, prate i usmjeravaju svoje online aktivnosti.

Opticvel d.o.o. svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 16 godina. Pretpostavimo da mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici. U tom slučaju, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da takve informacije odmah uklonimo iz naše evidencije.

Opticvel d.o.o. © 2021 | Sva prava zadržana.
Powered by limun.co